Nyheter

Harskner ikke
AstaOmega godt beskyttet mot harskning
Les mer...

Tittel
Omega-3 reduserer aldersrelatert hukommelsesvekking.
Les mer...

Essensiell både for mor og barn
DHA viktig for kognitiv utvikling hos nyfødte.
Les mer...

1 2 3 >>

Om kapselen

AstaΩmega markedsføres i form av en soft-gel kapsel.

Kapselen veier 1.380 mg hvorav 1.000 mg er oljeblandingen av krill og fisk; resten av vekten er kapselmaterialet, som i hovedsak er gelatin.
090Slide1707

Det finnes mange typer gelatin for fremstilling av soft-gel kapseler; vi har valgt å bruke bovin gelatin (fremstilt fra ku og okse) fordi vi ønsker å ta hensyn til de mange brukerne som ikke vil eller kan spise produkter fra svin, som også er et råstoff for fremstilling av gelatin til dette bruket.

Vi har også sett det som viktig ikke å bruke råstoffer fremstilt ved bruk av ethanol eller andre organiske løsemidler for å unngå rester av dette i produktet, og for å inkludere brukere, som av religiøse grunner ikke kan spise produkter som har anvendt ethanol i fremstillingsprosessen.

Kapslene har en fin rød farge; dette skyldes det fargestoffet astaxanthin, som kommer fra krill og krillolje. Foruten at det gir kapselen et tiltalende ytre samt beskytter omega-3 fettsyrene EPA og DHA i kapselen mot oksydasjon, er astaxanthin også et viktig ernæringsmessig element i AstaOmega konseptet. Dette kan du lese mer om andre steder på de090kapselposette nettstedet.150kapselpose

Kapslene er pakket som dubletter i plastposer, som igjen er pakket i dispensere/esker av tykk og stabilt kartongmateriale - hver dispenser inneholder 200 dubletter.  Vi har valgt denne innpakningsformen både for å øke lagringsstabiliteten og av hygieniske årsaker når produktet står i kantiner eller under andre omstendigheter når mange brukere forsyner seg fra samme esken. AstaΩmega selges imidlertid også i bokser á 60 kapsler.

Kontakt

Nutrimarine Life Science AS   - Bontelabo 2 - Bergen   Tel.: 55 59 65 90   Send oss en mail  

EGO