Nyheter

Harskner ikke
AstaOmega godt beskyttet mot harskning
Les mer...

Tittel
Omega-3 reduserer aldersrelatert hukommelsesvekking.
Les mer...

Essensiell både for mor og barn
DHA viktig for kognitiv utvikling hos nyfødte.
Les mer...

1 2 3 >>

Om AstaΩmega

AstaΩmega er et nytt norskutviklet kosttilskudd sammensatt av naturlige marine oljer fra fisk og antarktisk krill (Euphasia superba) - AstaΩmega er rikt på den marine antioksidanten astaxanthin i sin naturlige form og har et optimalt innbyrdes forhold av de essensielle fettsyrene EPA og DHA.

AstaΩmega er satt sammen av ubehandlet, naturlig og astaxanthinrik olje fra krill og raffinert fiskeolje rik på de flerumettede fettsyrene eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA). Oljen fra krill er fremstilt fra råstoff fanget i verdens reneste havområde ved 150Omegaeske600pxSydpolen, og foreligger i kapselen slik den blir ekstrahert fra 150Omegaeske600pxråstoffet - fiskeoljen er også produsert av fisk fra det sydlige Stillehavet, og er bare raffinert for å fjerne lukt og smak.

AstaΩmega er derfor et naturlig rent produkt hvor ingrediensene har alle sine opprinnelige egenskaper i behold.


Oljen fra krill er en svært god kilde for astaxanthin, som er en meget kraftig antioksidant. Fiskeoljen er en svært god kilde for omega-3 men inneholder ingen antioksidanter. Ved å blande 2 deler fiskeolje og 1 del olje fra krill, og "pakke" 1 gram av denne blandingen inn gelatin får man en kapsel, som dekker 25 % av den norske anbefalingen for daglig inntak av omega-3 fettsyrer samtidig som kroppen tilføres en kraftig antioksidant, som er viktig for å beskytte cellene mot de mange "sinte" radikalene som hele tiden dannes i kroppens ulike organer og vev som en del av stoffskiftet, eller som et resultat av ytre påvirkninger.

AstaΩmega er designet for å møte behovet for brukere, som på grunn av kostholdets sammensetning har et for lavt inntak av omega-3 fettsyrer samt kan ha behov for tilskudd av spesifikke fettløselige antioksidanter


Det finnes ingen anbefalinger for hvor mye astaxanthin en bør ta inn - derimot har Food and Drug Administration i USA anbefalt at det daglige inntaket ikke bør overstige 2 mg. En kapsel AstaΩmega har et innhold på 0.3 mg astaxanthin i form av estere, som er den naturlige formen.090kapselpose

090kapselposeEt typisk norsk kosthold gir i gjennomsnitt et daglig inntak på bare 0.3 - 0.4 g omega-3 fettsyrer, noe som er lavere enn det som norske myndigheter anbefaler. Derfor kan det være det være nødvendig med tilskudd av omega-3 fettsyrer. Ny internasjonal forskning har vist at positive helseeffekter  oppnås ved inntak av ca 1 g per dag, og at et inntak utover dette ikke nødvendigvis medfører en tilsvarende bedring av helsen. Konsentrerte kosttilskudd og høyt inntak av omega-3 fettsyrer er derfor ikke nødvendig. Et tilskudd på 0.5 - 0.7 g omega-3 per dag vil gi et inntak, som sammen med det som i gjennomsnitt tilføres gjennom kosten, dekker dagsbehovet og gir de positive og veldokumenterte effektene av disse fettsyrene.

Vi anbefaler et inntak på 2 kapsler per dag - dette dekker den delen av det anbefalte inntaket, som ikke dekkes gjennom kosten, og gir også et tilskudd på 0.7 mg av en effektiv antioksidant.

150AstaOmega_og_laks

 

 

Dette er samme mengden som en finner i 100-120 gram filét av oppdrettslaks både når det gjelder omega-3 fettsyrer og astaxanthin - med andre ord; 2 kapsler AstaΩmega daglig tilsvarer et middagsmåltid med oppdrettslaks hver annen dag hele året i gjennom. Dessuten, både omega-3 fettsyrene og astaxanthin i kapslene er de samme naturlige formene som en finner i laksefiléten. 

 

 

150org_1254752510nutrimarine_logo_fra_web

 

Kontakt

Nutrimarine Life Science AS   - Bontelabo 2 - Bergen   Tel.: 55 59 65 90   Send oss en mail  

EGO