Nyheter

Harskner ikke
AstaOmega godt beskyttet mot harskning
Les mer...

Tittel
Omega-3 reduserer aldersrelatert hukommelsesvekking.
Les mer...

Essensiell både for mor og barn
DHA viktig for kognitiv utvikling hos nyfødte.
Les mer...

1 2 3 >>

Astaomega i nytt format

Brukervennllig dispenserpakning lansert.

AstΩmega, som tidligere bare har vært tilgjengelig i bokser á 60 kapsler er nå lansert i et brukervennlig og hygienisk format for kantiner og storkjøkken.

Kaplsene er pakket som dubletter i plastfilm, som sikrer en sikker og hygienisk håndtering av kosttilskuddet  i omgivelser med mange brukere.

250Omegaeske600pxTilgang på ulike former for kosttilskudd på arbeidsplassen og i kantiner er blitt mer og mer vanlig. Dette har sammenheng med erkjennelsen av at god ernæring er viktig for å ivareta helsen til arbeidstakerne; dette har bl a ført til at mange bedrifter har gitt fri tilgang på ulike typer frukt i tråd med anbefalingene fra helsemyndighetene.

Nye undersøkelser har vist at god trivsel og helse kan bedre både produktivitet og lønnsomhet i bedriften. Det britiske konsulentselskapet Morgan Redwood har i følge nettstedet www.management-issues.com studert mer enn 100 britiske selskaper og funnet at selskaper som arbeider aktivt for at de ansatte skal trives kan oppnå en økning i fortjenesten på inntil 20 % per ansatt enn selskaper som ikke vektlegger trivselfaktorer på arbeidsplassen. Selskap som fokuserer på trivsel hos ansatte erfarer at dette er et like viktig bidrag til bunnlinjen som ulike tiltak for å øke salget og kutte kostnader.

Undersøkelsen viser også at ni av ti ledere erkjenner at det er en sammenheng mellom hvor bra de ansatte føler de har det, og hvor bra selskapet gjør det.

Selv om denne undersøkelsen i første rekke var knyttet til arbeid og fritid er det anerkjent at ernæring og helserelaterte tiltak er like vesentlige trivselsfaktorer som fritid, og øker følelsen hos de ansatte av at bedriften har omtanke for de ansatte.

Kontakt

Nutrimarine Life Science AS   - Bontelabo 2 - Bergen   Tel.: 55 59 65 90   Send oss en mail  

EGO