Nyheter

Harskner ikke
AstaOmega godt beskyttet mot harskning
Les mer...

Tittel
Omega-3 reduserer aldersrelatert hukommelsesvekking.
Les mer...

Essensiell både for mor og barn
DHA viktig for kognitiv utvikling hos nyfødte.
Les mer...

1 2 3 >>

Trivsel bedrer produktiviteten

Bedret lønnsomhet i bedriften med høynet trivsel.

Nyhetsbilde

God trivsel og helse hos de ansatte kan bedre lønnsomheten i bedriften med inntil 20 % viser et nytt britiske studium.

Nye undersøkelser har vist at god trivsel og helse kan bedre både produktivitet og lønnsomhet i bedriften. Det britiske konsulentselskapet Morgan Redwood har i følge nettstedet www.management-issues.com studert mer enn 100 britiske selskaper og funnet at selskaper som arbeider aktivt for at de ansatte skal trives kan oppnå en økning i fortjenesten på inntil 20 % per ansatt enn selskaper som ikke vektlegger trivselfaktorer på arbeidsplassen. Selskap som fokuserer på trivsel hos ansatte erfarer at dette er et like viktig bidrag til bunnlinjen som ulike tiltak for å øke salget og kutte kostnader.

Undersøkelsen viser også at ni av ti ledere erkjenner at det er en sammenheng mellom hvor bra de ansatte føler de har det, og hvor bra selskapet gjør det.
Selv om denne undersøkelsen i første rekke var knyttet til arbeid og fritid er det anerkjent at ernæring og helserelaterte tiltak er like vesentlige trivselsfaktorer som fritid, og øker følelsen hos de ansatte av at bedriften har omtanke for de ansatte.

Kontakt

Nutrimarine Life Science AS   - Bontelabo 2 - Bergen   Tel.: 55 59 65 90   Send oss en mail  

EGO